Sealant Jandela Silikon & Door Assembly

Junbond®9500 mangrupikeun hiji komponén, nétral-curing, elastomer silikon anu siap dianggo. Éta cocog pikeun sealing sareng beungkeutan sababaraha panto stainless steel sareng windows. Dina suhu kamar, éta gancang ngubaran kalembaban dina hawa pikeun ngawangun segel anu fleksibel sareng kuat.


Ihtisar

Aplikasi

Data Téknis

Aplikasi

Dirancang khusus pikeun ngégél sadaya panto, jandéla sareng sambungan témbok.

Rupa-rupa kaca dina kaca sareng panyegelan cuaca pikeun bahan bangunan anu paling umum

Daptar pikeun témbok hordéng struktural kaca

Fitur

* hiji bagian, tamba nétral, henteu korosif kana logam, kaca dilapis, marmer jsb.

* Ekstrusi anu saé, gampang dianggo

* Ngaleupaskeun alkohol-molekul beurat-beurat sareng teu bau pikaresepeun nalika nyageurkeun

* Résistansi anu hadé kana cuaca, UV, ozon, cai

* Kakuatan napel anu hadé pikeun seueur bahan konstruksi

* Kasaluyuan anu saé sareng segel silikon nétral sanés

* Kinerja anu saé dina -50 ° C dugi ka 150 ° C saatos diubaran.

Ngepak

● 260ml / 280ml / 300ml / 310ml / kartrid, 24 pcs / karton

● 590ml / sosis, 20pcs / karton

● 200L / kendang

● Pelanggan diperyogikeun

Panyimpenan sareng rak langsung

● Simpen dina bungkusan aslina teu dibuka di tempat anu garing sareng rindang di handapeun 27 ° C

● 12 bulan ti saprak tanggal pembuatan

Warna

● Transparan / Bodas / hideung / kulawu / diperyogikeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Junbond® 9500 cocog pikeun sagala jinis panto stainless steel sareng beungkeutan windows, caulking sareng sealing;

    • Alloy aluminium, panto ngageser, kaca, waja plastik, jsb.
    • Rupa-rupa lomari, kamar pancuran sareng beungkeutan hiasan interior sareng panyegelan séjén;
    • Kagunaan industri anu diperyogikeun umumna.

    Application 2

    Barang

    Sarat téknis

    Hasil tés

    Jinis anjing laut

    Nétral

    Nétral

    Lemes

    Nangtung

    3

    0

    Tingkat

    Henteu cacad

    Henteu cacad

    Tingkat ékstrusi , g / s

    ≥80

    318

    Waktos garing di permukaan , h

    3

    0,5

    Tingkat recovery elastis,%

    ≥80

    85

    Modulus tarik

    23

    0.4

    0.6

    -20

    0.6

    0,7

    Perekat manjang-manteng

     Teu aya ruksakna

    Teu aya ruksakna

    Adhesion saatos pencét panas sareng gambar tiis

     Teu aya ruksakna

    Teu aya ruksakna

    Perekat manjang manjang saatos direndem dina cai sareng cahaya

                    Teu aya ruksakna

                   Teu aya ruksakna

    Panas sepuh

    Ngirangan beurat termal,%

    10

    9.5

     

    Retak

    Henteu

    Henteu

    Ngacapruk

    Henteu

    Henteu

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami