MS Sealant

  • Environmentally friendly home decoration MS Silicone Sealant

    Hiasan bumi anu ramah lingkungan MS Silicone Sealant

    Junbond®MS sealant henteu ngandung komponén silikon sareng pelarut sareng henteu kalebet gugus poliuretan. Kaseueuran formulasi henteu bau sareng ramah lingkungan sareng mindahkeun kakuatan sacara seragam.

    panyegelan Biasa tina logam cét, beton, batu, batu, sareng sajabana;
    Seam jeung siling sealing; Panyegelan pipa cai, talang atap, jst;
    ngégél bumi sareng wadah anu tiasa dialihkeun;
    Panyegelan hiasan interior;