Segel silikon tahan cuaca nétral

Junbond®9700Sétral Cure Silikon Sealant mangrupikeun hiji-bagian, henteu leueur, Uap-namburkeun RTV (suhu kamar ngévulkanisasi) anu ngubaran pikeun ngawangun karét modulus anu tangguh sareng kalenturan jangka panjang sareng daya tahan. Mékanisme pangémutan nétral cocog pisan pikeun dianggo di daérah padamelan dikurung kumargi henteu aya bau anu raoseun anu mekar. Karakteristik non-slump ngamungkinkeun aplikasi pikeun sendi nangtung atanapi horizontal tanpa ngalir atanapi sagging. Silikon tamba nétral JB9700 gaduh résistansi anu hadé pikeun peleburan kalebet ozon, radiasi ultraviolét, kaayaan beku-cair sareng bahan kimia hawa.


Ihtisar

Aplikasi

Data Téknis

Fitur

Teu aya korosi sareng pewarnaan kana logam, kaca dilapis atanapi bahan bangunan umum anu sanés

Adhesion anu hadé pikeun logam, kaca, ubin batu sareng bahan konstruksi sanés anu dideteksi

Waterproof, tahan suhu luhur sareng handap, tahan sepuh, tahan UV, extrudability saé sareng thixotropy

Cocog sareng panyegelan silikon nétral anu sanés sareng sistem perakitan struktural

Ngepak

260ml / 280ml / 300ml / Cartridge, 24pcs / karton

290ml / sosis, 20 pcs / karton

200L / Tong

Panyimpenan sareng rak langsung

Simpen dina bungkusan aslina teu dibuka di tempat anu garing sareng rindang di handapeun 27 ° C

9 bulan ti saprak tanggal pembuatan

Warna

Bodas / Hideung / Abu / Transparan / OEM


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •  Silikon tamba nétral, sapertos JB 9700 urang unik kusabab sababaraha ngaleupaskeun zat anu katelah métil étil ketoxime nalika ngubaran, sareng anu sanés ngaleupaskeun aseton. Bahan-bahan ieu non-korosif, thixotropic sareng ngajantenkeun silikon tamba nétral idéal pikeun aplikasi éléktronika. Silikon ieu ogé ngaleupaskeun bau anu langkung subtler, ngajantenkeun aranjeunna calon hébat pikeun aplikasi jero rohangan sapertos pamasangan dapur, sanaos waktos pangubaranna langkung lami tibatan siléon tamba acetoxy.

    Kagunaan kaasup:

    • hateup
    • gasket industri
    • HVAC
    • pompa kompresor
    • kulkas

    Application 2

    Barang

    Sarat téknis

    Hasil tés

    Jinis anjing laut

    Nétral

    Nétral

    Lemes

    Nangtung

    3

    0

    Tingkat

    Henteu cacad

    Henteu cacad

    Tingkat ékstrusi , g / s

    10

    8

    Waktos garing di permukaan , h

    3

    0,5

    Duromet haardness (JIS Type A)

    20-60

    44

    Tingkat perpanjangan kakuatan maksimal maksimal, 100%

    ≥100

    200

    Stretch adhesion Mpa

    Kaayaan standar

    ≥0.6

    0,8

    90

    ≥0,45

                      0,7

    -30

    0,45

    0,9

    Saatos ngaleos

      0,45

    0,75

    Saatos lampu UV

     0,45

    0,65

    Daérah gagalna obligasi ,%

    5

    0

    Panas sepuh

    Ngirangan beurat termal,%

    10

    1.5

    Retak

    Henteu

    Henteu

    Ngacapruk

    Henteu

    Henteu

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami