PU Foam

  • Polyurethane foam

    Busa poliuretan

    Junbond ®busa poliuretan mangrupikeun hiji komponén, jinis ékonomis sareng busa pu kinerja anu saé. Éta dipasang ku sirah adaptor palastik kanggo dianggo ku gun aplikasi busa atanapi jarami. Busa bakal ngalegaan sareng diubaran ku Uap dina hawa. Hal ieu dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi gedong. Éta saé pisan pikeun ngeusian sareng ngégél kalayan kapasitas ningkatna anu hadé, insulasi termal sareng akustik anu luhur.