Seal bébas kuku

  • Nail-free sealant

    Seal bébas kuku

    Junbond® Seant Gratis Kuku
    * 100% Anyar anyar & kualitas Tinggi
    * Kalebet leyuran transparan perekat komponén anu énggal,
    * Pangubaran suhu kamar, gampang dioperasikeun tanpa dibungkus deui, kadua bukaan tiasa dianggo. Kalayan élastisitas tinggi,
    * Pilem lemes, anti geter sareng tahan cai.
    * Ieu lem kaca ubin kuat