Sealant Silikon Teu Seuneu

  • Fireproof silicone sealant

    Segel silikon seuneu

    Junbond®119 mangrupikeun komponén tunggal, tamba nétral, silikon firestopping sealant diklasifikasikeun pikeun nyegel penetrasi jasa anu dipeunteun ku seuneu

    sareng sendi konstruksi dina pemisahan seuneu horisontal sareng nangtung.

    Segel firestop dumasar anu nyayogikeun gerakan maksimum dina sendi anu dipeunteun ku seuneu, sareng ngégél aplikasi anu nembus-nembus di

    sendi anu dipeunteun ku seuneu, sareng ngégél aplikasi anu nembus-penetrasi Gampang dianggo hiji bagéan, curing nétral, Sealant dipeunteun ku seuneu.