Produk

  • 300Ml Adhesive Sealing Interior Decoration Mirror Silicone Sealant

    300Ml Perekat Sealing Interior Dekorasi Eunteung Silicone Sealant

    Pilihan anu paling alus, perekat pelekat mastic standar industri pikeun ngalereskeun eunteung sareng ngégél. Perekat sealant eunteung kami didamel ku Junbond® , nyaéta pikeun panggunaan anu propésional sareng DIY anu sami sareng sadayana gampang dilarapkeun ku standar, kerangka mastic sealant gun.

  • One Component Acidic Silicone Sealant

    Hiji komponén silikon silikon Sealant

    Junbond®Asam silikon Sealant mangrupikeun biaya anu mujarab, hiji-bagian, panyalindungan silikon panyegelan silikon pikeun aplikasi tujuan umum. Éta nyayogikeun ikatan anu fleksibel sareng moal ngerakeun atanapi rengat. Éta mangrupikeun segel kinerja tinggi, kalayan kamampuan gerakan + -25% nalika diterapkeun leres.

  • One Component Structural Silicone Sealant

    Hiji Komponén Struktur Silikon Sealant

    Junbond®9800 mangrupikeun hiji komponén, pangobatan nétral, panyegelan struktural silikon

    Junbond®9800 didesain khusus pikeun dianggo sareng pangwangunan témbok gorden kaca.

    Gampang digunakeun ku perkakas anu saé sareng pasipatan non-kendor dina 5 dugi ka 45 ° C

    Adhesion anu saé pikeun kaseueuran bahan wangunan

    Daya tahan cuaca anu saé, tahan kana UV sareng hidrolisis

    Rentang toleransi suhu anu lega, kalayan élastisitas anu saé dina -50 dugi ka 150 ° C

    Cocog sareng silikon silikon anu séhat anu nétral sareng sistem perakitan struktural

  • General Purpose Acetoxy Silicone Sealant

    Tujuan Umum Acetoxy Silicone Sealant

    Junbond® 7132 Biaya anu mujarab, hiji-bagéan, tamba silikon segel silikon pikeun aplikasi tujuan umum. Éta nyayogikeun ikatan anu fleksibel sareng moal ngerakeun atanapi rengat. Mangrupikeun sealant kinerja tinggi, nalika leres diterapkeun. Éta nawiskeun daya tahan jangka panjang dina sababaraha aplikasi panyegelan atanapi kaca umum dina kaca, aluminium, permukaan anu dicét, keramik, fiberglass, sareng kai anu henteu berminyak.

  • Silicone Window & Door Assembly Sealant

    Sealant Jandela Silikon & Door Assembly

    Junbond®9500 mangrupikeun hiji komponén, nétral-curing, elastomer silikon anu siap dianggo. Éta cocog pikeun sealing sareng beungkeutan sababaraha panto stainless steel sareng windows. Dina suhu kamar, éta gancang ngubaran kalembaban dina hawa pikeun ngawangun segel anu fleksibel sareng kuat.

  • Environmentally friendly home decoration MS Silicone Sealant

    Hiasan bumi anu ramah lingkungan MS Silicone Sealant

    Junbond®MS sealant henteu ngandung komponén silikon sareng pelarut sareng henteu kalebet gugus poliuretan. Kaseueuran formulasi henteu bau sareng ramah lingkungan sareng mindahkeun kakuatan sacara seragam.

    panyegelan Biasa tina logam cét, beton, batu, batu, sareng sajabana;
    Seam jeung siling sealing; Panyegelan pipa cai, talang atap, jst;
    ngégél bumi sareng wadah anu tiasa dialihkeun;
    Panyegelan hiasan interior;

  • Fireproof silicone sealant

    Segel silikon seuneu

    Junbond®119 mangrupikeun komponén tunggal, tamba nétral, silikon firestopping sealant diklasifikasikeun pikeun nyegel penetrasi jasa anu dipeunteun ku seuneu

    sareng sendi konstruksi dina pemisahan seuneu horisontal sareng nangtung.

    Segel firestop dumasar anu nyayogikeun gerakan maksimum dina sendi anu dipeunteun ku seuneu, sareng ngégél aplikasi anu nembus-nembus di

    sendi anu dipeunteun ku seuneu, sareng ngégél aplikasi anu nembus-penetrasi Gampang dianggo hiji bagéan, curing nétral, Sealant dipeunteun ku seuneu.

     

  • Anti-fungus  silicone  sealant

    Seal silikon anti jamur

    Junbond®971 ieu mangrupikeun ceto aketoxy, silikon sanitasi fléksibel salamina ngandung sanyawa anti jamur anu kuat pikeun tahan jangka panjang kana jamur sareng jamur.

    • Jamur jangka panjang sareng résistansi jamur
    • élastisitas tinggi sareng kalenturan
    • Curing gancang - kokotor handap nyokot

  • Nail-free sealant

    Seal bébas kuku

    Junbond® Seant Gratis Kuku
    * 100% Anyar anyar & kualitas Tinggi
    * Kalebet leyuran transparan perekat komponén anu énggal,
    * Pangubaran suhu kamar, gampang dioperasikeun tanpa dibungkus deui, kadua bukaan tiasa dianggo. Kalayan élastisitas tinggi,
    * Pilem lemes, anti geter sareng tahan cai.
    * Ieu lem kaca ubin kuat

     

  • Neutral weatherproof silicone sealant

    Segel silikon tahan cuaca nétral

    Junbond®9700Sétral Cure Silikon Sealant mangrupikeun hiji-bagian, henteu leueur, Uap-namburkeun RTV (suhu kamar ngévulkanisasi) anu ngubaran pikeun ngawangun karét modulus anu tangguh sareng kalenturan jangka panjang sareng daya tahan. Mékanisme pangémutan nétral cocog pisan pikeun dianggo di daérah padamelan dikurung kumargi henteu aya bau anu raoseun anu mekar. Karakteristik non-slump ngamungkinkeun aplikasi pikeun sendi nangtung atanapi horizontal tanpa ngalir atanapi sagging. Silikon tamba nétral JB9700 gaduh résistansi anu hadé pikeun peleburan kalebet ozon, radiasi ultraviolét, kaayaan beku-cair sareng bahan kimia hawa.

  • Polyurethane foam

    Busa poliuretan

    Junbond ®busa poliuretan mangrupikeun hiji komponén, jinis ékonomis sareng busa pu kinerja anu saé. Éta dipasang ku sirah adaptor palastik kanggo dianggo ku gun aplikasi busa atanapi jarami. Busa bakal ngalegaan sareng diubaran ku Uap dina hawa. Hal ieu dianggo pikeun rupa-rupa aplikasi gedong. Éta saé pisan pikeun ngeusian sareng ngégél kalayan kapasitas ningkatna anu hadé, insulasi termal sareng akustik anu luhur.