FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

T: Kumaha kuring tiasa kéngingkeun harga?

A: Urang biasana ngadugikeun dina 24 jam saatos urang naroskeun (Kacuali sabtu minggu sareng liburan). Upami anjeun pisan ngadesek pikeun kéngingkeun hargana, punten email ka kami atanapi ngahubungi kami ku cara anu sanés supados kami tiasa nawiskeun anjeun harga.

Q: Dupi abdi tiasa mésér conto nempatkeun pesenan?

A: Leres. Punten kersa ngahubungi kami.

Q: Naon waktos pamimpin anjeun?

A: Éta gumantung kana jumlah orderan sareng usum anjeun nempatkeun pesen. Biasana urang tiasa ngintun dina waktos 7-15 dinten kanggo jumlah alit, sareng sakitar 30 dinten kanggo jumlah ageung.

T: Naon istilah pamayaran anjeun?

A: T / T, Western Union, L / C, sareng Paypal. Ieu tiasa disawalakeun.

Q: Naon metode pengiriman barang?

A: Éta tiasa dikirim ku laut, ku hawa atanapi ku express (EMS, UPS, DHL, TNT, FEDEX sareng ect). Mangga mastikeun sareng kami sateuacan nempatkeun pesenan.

Q: Dupi anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun handapeun mérek sorangan.

Q: Kumaha anjeun ngajamin kualitasna?

A: Kami gaduh sistem uji kualitas anu ketat, ti bahan baku dugi ka produk réngsé, bahanna kedah diparios sareng ditandatanganan ku jalma QC.

Q. Naha anjeun ngagaduhan MOQ?

A : Leres, Umumna, MOQ nyaéta 3000 pcs.

Q : Dupi abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

A : Wilujeng sumping. Punten wartosan kuring ngeunaan rencana perjalanan anjeun, kami hoyong ngajemput anjeun sareng mesen hotél kanggo anjeun.

Hoyong damel sareng urang?