Sealant silikon GP

  • One Component Acidic Silicone Sealant

    Hiji komponén silikon silikon Sealant

    Junbond®Asam silikon Sealant mangrupikeun biaya anu mujarab, hiji-bagian, panyalindungan silikon panyegelan silikon pikeun aplikasi tujuan umum. Éta nyayogikeun ikatan anu fleksibel sareng moal ngerakeun atanapi rengat. Éta mangrupikeun segel kinerja tinggi, kalayan kamampuan gerakan + -25% nalika diterapkeun leres.

  • Anti-fungus  silicone  sealant

    Seal silikon anti jamur

    Junbond®971 ieu mangrupikeun ceto aketoxy, silikon sanitasi fléksibel salamina ngandung sanyawa anti jamur anu kuat pikeun tahan jangka panjang kana jamur sareng jamur.

    • Jamur jangka panjang sareng résistansi jamur
    • élastisitas tinggi sareng kalenturan
    • Curing gancang - kokotor handap nyokot