Tentang Kami

Fokuskeun Grup Junbom, karajaan perekat anu hadé

Kusabab didirikeun, Junbom Group parantos fokus kana R&D, produksi sareng penjualan segel silikon komponén, sealant silikon dua komponén, busa poliuretan, sareng panyandakan élastis tinggi anu ramah lingkungan. Lima markas produksi segel silikon (Foshan Jiaolang New Material Co., Ltd., Shunde District Pengda New Material Technology Co., Ltd. Hubei Junbang New Material Technology Co., Ltd. Yichang Zhongzhi Environmental Material Technology Co., Ltd. Guangdong Junbang New Material Technology Co., Ltd. Dina raraga ningkatkeun tata ranté produk Junbom Group dina industri perekat, dinten éta parantos netepkeun basis produksi agén foaming di Anhui, Junbom Group sareng 6 pabrik mangrupikeun pepelakan langkung ti 100.000 méter pasagi, 1200 padamel, 36000 toko penjualan sareng total penjualan 1,5 milyar.

Kusabab lahirna Junbom Group di 2016, éta parantos ngalebetkeun jaman pangwangunan anu gancang, nyiptakeun "kagancangan junbom" dina industri. Di pikahareupeun, Junbom bakal ngalakukeun upaya anu teu henti, teras-terasan ngajajah, sareng terus nyiptakeun "modél junbom" milik urang Junbom.

Sistem produksi anu sampurna nyiptakeun perusahaan kelas munggaran, sareng parantos komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk kualitas kelas munggaran. Ayeuna urang gaduh 20 garis produksi otomatis silikon segel canggih, 8 jalur produksi styrofoam, sareng 2 jalur produksi otomatis tinggi-elastis ramah lingkungan. Sadaya produk nganggo bahan baku bermutu tinggi, standar, sareng sacara ilmiah ngontrol unggal tautan prosés produksi. Sareng pangawasan anu épéktip pikeun mastikeun yén unggal produk anu dihasilkeun cocog sareng standar industri.

Kaayaan umum moal ngijinkeun kami bersantai sakedik, ngudag visi pangwangunan umum "badé sareng anjeun sareng makmur nagara", sareng leres-leres ngahontal kaayaan win-win pikeun mitra hulu, karyawan luar biasa tina grup, sareng kualitas hilir konsumén.

Pameran