Warta

  • Grup Hubei Junbom Sumbangan 100.000RMB pikeun ngabantosan murid anu butuh

    Tanggal 28 Agustus, Sekretaris Partéi Xingshan County Wang Xiaobo mingpin pimpinan Xingfa Group, Biro Pangembangan sareng Reformasi, Biro Keuangan sareng unit sanésna ka Hubei Junbang New Material Technology Co., Ltd. pikeun diajar langkung seueur ngeunaan kamajuan proyek, nalungtik rencana pangembangan perusahaan, ...
    Maca deui
  • Watesan panggunaan segel silikon kaca

    Watesan silikon segel kaca asam: Asid silikon asam bakal ngorondang atanapi henteu tiasa ngabeungkeut tambaga, kuningan (sareng aloi anu ngandung tambaga), magnésium, seng, logam anu élékoplopat (sareng aloi anu ngandung séng sanésna), sareng disarankeun didamel masonry kana tulisan Sareng ulah nganggo asam ...
    Maca deui
  • Agén foaming poliuretan] Naon anu anjeun kedah terang

    Agén foaming poliurétana Poliuretan agén foaming mangrupikeun produk gabungan silang téknologi aerosol sareng téknologi busa poliurétana. Aya dua jinis kaayaan spongy dina jinis tabung sareng jinis gun .tyrofoam dianggo salaku agén foaming dina produksi busa mikrokelular. Ieu...
    Maca deui
  • Perusahaan ngayakeun Kursus Pelatihan Peningkatan Kamampuan Penjualan Elite

    Tanggal 4 Oktober, Junbang Group suksés ngayakeun "Pelatihan Pelatihan Peningkatan Kemampuan Elit" di rohangan konferensi di markas Tengzhou. Sakitar 50 jalma anu ngurus tim penjualan sareng elit bisnis babarengan di rohangan konperénsi markas Tengzhou. ...
    Maca deui