Hiasan bumi anu ramah lingkungan MS Silicone Sealant

Junbond®MS sealant henteu ngandung komponén silikon sareng pelarut sareng henteu kalebet gugus poliuretan. Kaseueuran formulasi henteu bau sareng ramah lingkungan sareng mindahkeun kakuatan sacara seragam.

panyegelan Biasa tina logam cét, beton, batu, batu, sareng sajabana;
Seam jeung siling sealing; Panyegelan pipa cai, talang atap, jst;
ngégél bumi sareng wadah anu tiasa dialihkeun;
Panyegelan hiasan interior;


Ihtisar

Aplikasi

Data Téknis

Fitur

1. Ramah lingkungan, henteu bau, low VOC, aman pisan.

2. Teu nyusut saatos garing pinuh.

3. Waterproof, Kaluar Cuaca

4. Raheut

Ngepak

260ml / 280ml / 300ml / 310ml / kartrid, 24 Pcs / karton

590ml / Sosis, 20pcs / karton

200L / Kendang

Panyimpenan sareng rak langsung

Simpen dina lingkungan anu garing di handapeun 27 ℃, 12 bulan ti tanggal produksi.

Warna

Warna transparan / Bodas / Hideung / Abu / Adat


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Panyegelan sambungan las tina hateup, piring jero sareng pelat panto.

    Sendi lantai, lantai sareng papan batin, sambungan lantai sareng panto sapertos panyegelan.

    Segel buktina cai tina gabungan ventilator, saluran hawa, jsb.

    Buktina cai sareng panyegelan anti korosif tina keling, baud, engsel, signage, sareng sajabana

    ms sealant application

    Modél No.
    TM-505
    Kelir
    Beige, Hideung, Gray jsb.
    Kapadetan
    1,4 ~ 1,6 g / ml
    Tack waktos luang
    20-30 menit (23 ℃, 50% RH)
     Laju ngubaran
    > 3,0 mm / 24 jam
    Hésé Shore A
     35 ~ 40
    Elongation di istirahat
    > 200%
    Kakuatan regangan
    1,30 ~ 1..50 Mpa
    Suhu Jasa (saatos diubaran)
    -40 ℃ ~ 90 ℃
  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk