Hiji Komponén Struktur Silikon Sealant

Junbond®9800 mangrupikeun hiji komponén, pangobatan nétral, panyegelan struktural silikon

Junbond®9800 didesain khusus pikeun dianggo sareng pangwangunan témbok gorden kaca.

Gampang digunakeun ku perkakas anu saé sareng pasipatan non-kendor dina 5 dugi ka 45 ° C

Adhesion anu saé pikeun kaseueuran bahan wangunan

Daya tahan cuaca anu saé, tahan kana UV sareng hidrolisis

Rentang toleransi suhu anu lega, kalayan élastisitas anu saé dina -50 dugi ka 150 ° C

Cocog sareng silikon silikon anu séhat anu nétral sareng sistem perakitan struktural


Ihtisar

Aplikasi

Data Téknis

Fitur

1. Hiji-bagéan, nétral-tamba silikon sealant.

2. Suhu kamar nyageurkeun strukturna silikon struktural.

3. Kakuatan luhur, henteu aya korosi pikeun kaseueuran logam, gelas dilapis sareng marmer.

4. Produk anu kapok nunjukkeun ciri résistansi cuaca anu hadé, sareng résistansi tinggi kana radiasi ultra-Violet, panas sareng kalembaban.

5. Kagungan adhesion anu saé sareng kasaluyuan kana kaseueuran bahan wangunan.

Ngepak

● 260ml / 280ml / 300 mL / 310ml / kartrid, 24 pcs / karton 

● 590 mL / sosis, 20 pcs / karton

● 200L / Tong

Panyimpenan sareng rak langsung

● Simpen dina bungkusan aslina teu dibuka di tempat anu garing sareng rindang di handapeun 27 ° C

● 12 bulan ti saprak tanggal pembuatan

Warna

● Transparan / Bodas / Hideung / Abu / Pelanggan diperyogikeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Éta nunjukkeun modulus tinggi, kakuatan tinggi sareng élastisitas tinggi, hasilna adhesion anu hadé sareng tahan cuaca.

    Sakali kapok, éta nyayogikeun perekat struktural jangka panjang.

    structure silicone sealant application

    Barang

    Sarat téknis

    Hasil tés

    Jinis anjing laut

    Nétral

    Nétral

    Lemes

    Nangtung

    ≤3

    0

    Tingkat

    Henteu cacad

    Henteu cacad

    Tingkat ékstrusi , mnt

    ≥80

    318

    Waktos garing di permukaan , h

    ≤3

    0,5

    Tingkat recovery elastis,%

    ≥80

    85

    Modulus tarik

    23 ℃

    0.4

    0.6

    -20 ℃

    0,6

    0,7

    Perekat manjang-manteng

     Teu aya ruksakna

    Teu aya ruksakna

    Adhesion saatos pencét panas sareng gambar tiis

     Teu aya ruksakna

    Teu aya ruksakna

    Perekat manjang manjang saatos direndem dina cai sareng cahaya

                        Teu aya ruksakna

                      Teu aya ruksakna

    Panas sepuh

    Ngirangan beurat termal,%

    ≤10

    9.5

     

    Retak

    Henteu

    Henteu

    Ngacapruk

    Henteu

    Henteu

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami