Tentang Kami

Shanghai Junbond Building Material Co., Ltd.

Sistem produksi anu sampurna nyiptakeun perusahaan kelas munggaran, sareng parantos komitmen pikeun nyayogikeun palanggan sareng produk kualitas kelas munggaran. Ayeuna urang gaduh 20 garis produksi otomatis silikon segel canggih, 8 jalur produksi styrofoam, sareng 2 jalur produksi otomatis tinggi-elastis ramah lingkungan. Sadaya produk nganggo bahan baku bermutu tinggi, standar, sareng sacara ilmiah ngontrol unggal tautan prosés produksi. Sareng pangawasan anu épéktip pikeun mastikeun yén unggal produk anu dihasilkeun cocog sareng standar industri.

Kauntungan

  • Find a Pacific Helmets distributor in your region.

    Distributor

    Milarian distributor Helm Pasipik di daérah anjeun.
  • Find out how you can customise your Pacific helmet to suit your requirements.

    Ngaropea

    Pilarian terang kumaha anjeun tiasa ngaropea helm Pasipik pikeun nyocogkeun sareng sarat anjeun.
  • Instructional Videos for setup, fitting, and cleaning your Pacific Helmets.

    Distributor

    Pidéo Instruksional pikeun nyetél, pas, sareng meresihan Helm Pasifik anjeun.

Produk Panganyarna