Hiji komponén silikon silikon Sealant

Junbond®Asam silikon Sealant mangrupikeun biaya anu mujarab, hiji-bagian, panyalindungan silikon panyegelan silikon pikeun aplikasi tujuan umum. Éta nyayogikeun ikatan anu fleksibel sareng moal ngerakeun atanapi rengat. Éta mangrupikeun segel kinerja tinggi, kalayan kamampuan gerakan + -25% nalika diterapkeun leres.


Ihtisar

Aplikasi

Data Téknis

Fitur

● Gampang digunakeun ku perkakas anu saé sareng sipat anu henteu kendur dina 5 dugi ka 45 ° C

● Adhesion anu saé pikeun kaseueuran bahan wangunan

● Daya tahan cuaca anu saé, tahan kana UV sareng hidrolisis

● Jembar toleransi suhu, kalayan élastisitas anu saé dina -50 dugi ka 150 ° C

● Cocog sareng silikon silikon anu séhat anu nétral sareng sistem perakitan struktural

Ngepak

● 260ml / 280ml / 300 mL / 310ml / kartrid, 24 pcs / karton 

● 590 mL / sosis, 20 pcs / karton

● 200L / Tong

Panyimpenan sareng rak langsung

● Simpen dina bungkusan aslina teu dibuka di tempat anu garing sareng rindang di handapeun 27 ° C

● 12 bulan ti saprak tanggal pembuatan

Warna

● Pamundut transparan / Bodas / Hideung / Abu / Pelanggan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Éta nawiskeun daya tahan jangka panjang dina sababaraha aplikasi panyegelan atanapi kaca umum dina kaca, aluminium, permukaan anu dicét, keramik, fiberglass, sareng kai anu henteu berminyak.

    Junbond® A mangrupikeun sealant universal anu nyayogikeun résistansi cuaca anu saé dina kalolobaan aplikasi anu béda.

    • Panto kaca sareng jandéla kabeungkeut sareng diségel;
    • Panyegelan napel tina jandéla toko sareng kotak-kotak tampilan;
    • Panyegelan pipa drainase, pipa AC sareng pipa listrik;
    • Beungkeutan sareng panyegelan jinis-jinis proyék perakitan gelas jero rohangan sareng outdoor.

    structure silicone sealant application

    sheet

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk