Seal silikon anti jamur

Junbond®971 ieu mangrupikeun ceto aketoxy, silikon sanitasi fléksibel salamina ngandung sanyawa anti jamur anu kuat pikeun tahan jangka panjang kana jamur sareng jamur.

• Jamur jangka panjang sareng résistansi jamur
• élastisitas tinggi sareng kalenturan
• Curing gancang - kokotor handap nyokot


Ihtisar

Aplikasi

Fitur

 

  • Komponén tunggal, gampang dipaké, extrudability alus tur thixotropy di 4 ℃ ~ 40;
  • Jinis Deketoxime, curing nétral, henteu korosif;
  • Adhesion saé kana gelas;
  • Pangaruh anti jamur ngahontal tingkat nol
  • Lalawanan anu hadé, résistansi UV, résistansi ozon, sareng tahan cai;
  • Résistansi anu hadé kana suhu luhur sareng handap, saatos diubaran, éta moal rapuh, karasa atanapi retak di -50 ℃, sareng moal lemes atanapi didegradasi dina 150 ℃, ngajaga kakuatan sareng élastisitas anu saé;
  • Éta ngagaduhan kasaluyuan anu saé sareng karét silikon nétral anu sanés.

 

Ngepak

260ml / 280ml / 300 ml / kartrid, 24 pcs / karton

590ml / sosis, 20pcs / karton

200L / Tong

Panyimpenan sareng rak langsung

Simpen dina lingkungan anu garing di handapeun 27 ℃, 12 bulan ti tanggal produksi.

Warna

Transparan / Bodas / Hideung / Abu / pelanggan diperyogikeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

    • Pamakéan interior sareng eksterior.
    • Sealing di daérah kalembaban anu luhur atanapi tunduk kana kondensasi.
    • Ngégél di sakitar mandi, pancuran, baskom sareng saniter.
    • Ngégél di sakuliling padamelan sareng laminasi.
    • Cap sealing kana logam, kayu sareng pigura jandéla PVCu.
    • Salaku napel pikeun ngalereskeun trims sareng panels PVCu.
    • Panerapan cuaca umum.

    application

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk