NP Silikon Sealant

  • One Component Structural Silicone Sealant

    Hiji Komponén Struktur Silikon Sealant

    Junbond®9800 mangrupikeun hiji komponén, pangobatan nétral, panyegelan struktural silikon

    Junbond®9800 didesain khusus pikeun dianggo sareng pangwangunan témbok gorden kaca.

    Gampang digunakeun ku perkakas anu saé sareng pasipatan non-kendor dina 5 dugi ka 45 ° C

    Adhesion anu saé pikeun kaseueuran bahan wangunan

    Daya tahan cuaca anu saé, tahan kana UV sareng hidrolisis

    Rentang toleransi suhu anu lega, kalayan élastisitas anu saé dina -50 dugi ka 150 ° C

    Cocog sareng silikon silikon anu séhat anu nétral sareng sistem perakitan struktural

  • Silicone Window & Door Assembly Sealant

    Sealant Jandela Silikon & Door Assembly

    Junbond®9500 mangrupikeun hiji komponén, nétral-curing, elastomer silikon anu siap dianggo. Éta cocog pikeun sealing sareng beungkeutan sababaraha panto stainless steel sareng windows. Dina suhu kamar, éta gancang ngubaran kalembaban dina hawa pikeun ngawangun segel anu fleksibel sareng kuat.

  • Neutral weatherproof silicone sealant

    Segel silikon tahan cuaca nétral

    Junbond®9700Sétral Cure Silikon Sealant mangrupikeun hiji-bagian, henteu leueur, Uap-namburkeun RTV (suhu kamar ngévulkanisasi) anu ngubaran pikeun ngawangun karét modulus anu tangguh sareng kalenturan jangka panjang sareng daya tahan. Mékanisme pangémutan nétral cocog pisan pikeun dianggo di daérah padamelan dikurung kumargi henteu aya bau anu raoseun anu mekar. Karakteristik non-slump ngamungkinkeun aplikasi pikeun sendi nangtung atanapi horizontal tanpa ngalir atanapi sagging. Silikon tamba nétral JB9700 gaduh résistansi anu hadé pikeun peleburan kalebet ozon, radiasi ultraviolét, kaayaan beku-cair sareng bahan kimia hawa.