Sealant Silikon Anti-Jamur

  • Anti-fungus  silicone  sealant

    Seal silikon anti jamur

    Junbond®971 ieu mangrupikeun ceto aketoxy, silikon sanitasi fléksibel salamina ngandung sanyawa anti jamur anu kuat pikeun tahan jangka panjang kana jamur sareng jamur.

    • Jamur jangka panjang sareng résistansi jamur
    • élastisitas tinggi sareng kalenturan
    • Curing gancang - kokotor handap nyokot